Profesjonell sjokolademaskin laget for å blande og varme sjokolade i en bain-marie.

5 liters polykarbonatbeholder. Justerbar 0°C til 90°C termostat.
Sensor for å forhindre mulig overoppheting.

NonStop System:

Kontinuerlig bevegelse for klumpfrie resultater og perfekt konsistens.

Helt avtakbar kran med anti-drypp og anti-tilstoppingssystem.
Ideell for barer, restauranter, kafeer, hoteller, catering, matbiler, etc.

Dryppbrett med varslingssystem.

Sklisikkre føtter.
Enkel å rengjøre.

Volt: 220-240 V 50 Hz
Effekt: 1000 W
Tempratur 0°C til 90°C
Kapasitet 5 liter
Dimensjon: 28x41x46,5 cm
Vekt: 6,80 kg

Sjokolademaskin

  • Leverandør: Lacor
  • Varenummer: Lac69615
  • Priser eks. mva.

  • Kr.9 521,00
  • Kr.7 141,00