Giorik Kore Mini Touch M 1/1 10 GN

De nyeste kompakte combi-ovnene utviklet av Giorik, utstyrt med et berøringsskjermkontrollpanel.

M - 5’’Mini berøringsskjerm med direkte injeksjon  inkludert automatisk vaskeprogram

1/1 10 GN

Kompakt: ovn  i 519 mm bredde.
Høy ytelse: .
Redusert forbruk: 
Intuitiv: Enkel å forstå berørings skjermkontrollene for hele serien.
Enkel å bruke: Hundrevis av forhåndsdefinerte oppskrifter klar til bruk og lett for å starte alle matlaging programmene

LUFTFUKTIGHETS KONTROLL

Det unike luftfuktighets reguleringssystemet (Giorik Patent) lar deg overvåke klimasituasjonen i kokekammeret og å raskt gripe inn for å alltid opprettholde riktig luftfuktighetsgrad. Dette er mulig takket være programvare som analyserer referanse parametrene i kammeret, og implementerer dampproduksjonen eller fuktighets konsekvensjustering som er nødvendige for å sikre de ideelle forholdene for alle typer matlaging.

KONTROLL  AV DAMPENS KVALITET

Damptuner, damp modulasjon - I Kore-ovner er det ikke bare mulig å kalibrere mengde damp som er introdusert i kokekammeret, det er også mulig å gripe inn på Kvaliteten. Dette er mulig takket være bruken av et system som gjør det mulig å modulere dampens grad ved å kalibrere riktig tør het eller fuktighet basert på den type matlaging du trenger (Giorik Patent).

HØYRE ELLER VENGSTREHENGT DØR

RH / LH dør - Kore lar deg bestemme åpnings retningen til døren, inverter den som du velger. Dette kan også gjøres etter installasjon ved å erstatte døren med en som har "motsatt" sideåpning.
Dørene, helt bygget i Aisi 304 rustfritt stål, tillater åpning av det indre glasset for å lette rengjøring. Glass med lavt emisjonevne reduserer overflatetemperaturen på det ytre glasset, og reduserer varmespredningen, øker varmesikkerheten til ovnen selv.
Enkel tilgang til rommet som inneholder alle elektroniske og elektromekaniske komponenter sikres gjennom muligheten for å fjerne frontpanelet, noe som sikrer maksimal letthet under vedlikeholdsoperasjoner.

PANEL
Alle Kore-modellene er utstyrt med berørings skjerm visning som gjør det enkelt å se på funksjonene og ikonene, spesielt
B - 7 "horisontal berørings skjerm med høy effektivitet dampgenerator
I - 7 '' Horisontal berørings skjerm med direkte injeksjon (Instant)
M - Mini Touch med 5 '' vertikal berørings skjerm med direkte injeksjon (Instant)

VASK
Vaskesystemet varierer etter modell.
B og I-modeller
Alle B og I modeller leveres med automatisk vasking. Videre tillater nærværet av den lukkede krets bruk av flytende eller fast vaskemiddel (faner); det intuitive grensesnittet lar deg enkelt starte ett av de 4 vaskeprogrammene. Tilgjengelig på forespørsel, kan en dusj påføres eksternt til ovnen
M Modeller
Alle M-modeller er også tilgjengelig med automatisk vask på forespørsel; det intuitive grensesnittet lar deg enkelt starte ett av de 4 vaskeprogrammene. Tilgjengelig på forespørsel, kan en dusj påføres eksternt til ovnen.

 

 

 

 

Tlf.90 22 88 00

terje@srstorkjokken.no             

 

Giorik Kore Mini Touch M Kombidamper 1/1 10 GN

574

  • Leverandør: Giorik
  • Varenummer: KM 1/1 W 10 GN
  • Priser ekskl. mva.

  • Kr.85 600,00


Relaterte Produkter