Sammic SousVide

Sammic SousVide

FORDELER AV SOUS-VIDE KOKING
Produktkvalitet: Det gir mulighet til å få et mer ømt og velsmakende produkt og bedre tekstur.

Minimal tap av fuktighet og vekt.
Bevaring av smak og aroma som vannløselige stoffer - spesielt aromater - går ikke tapt.
Smaker er forbedret, farger beholdes og lite eller ingen salt er nødvendig.
Næringsstoffer er bevart som vannløselige mineraler ikke lekker ut i kokervann, da matlaging i en vakuumpose eliminerer dette.
Forskning har vist at sous vide gir den høyeste retensjonen av vitaminer vs dampende og kokende.
Det kreves lite ekstra fett under tilberedningen.
Konsekvente resultater hver gang en tallerken er tilberedt.
Driftsmessige og økonomiske fordeler:

Tillater å lage retter på forhånd, noe som gjør arbeidsorganisasjonen lettere i topp perioder.
Minimerer avfall ved forhåndsforberedelse av kontrollerte deler.
Lavt energiforbruk sammenlignet med ovner og gass.. Ikke bruk av gass reduserer omgivelsestemperaturen i kjøkkenet, og brannfare.
Flere måltider fra forrett til dessert kan regenereres samtidig i samme badreduserende oppryddingstid.
Med minimal trening kan ufaglært personale bruke Sammic sous-vide-matlagingsapparater. Dette forenkler servicen og er spesielt nyttig for romservice i løpet av natten.
Produksjonsplanlegging gjør at restauranten kan tilby et bredere utvalg av retter.
Minimum krymping av innholdet under tilberedningsprosessen, vanligvis fra 30% til mindre enn 5%, i de fleste tilfeller resulterer i høyere utbytte.
Billigere kjøttstykker kan brukes som sous-vide-teknikken dramatisk forbedrer ømhet.


Viser 1 til 2 av 2 (1 Sider)