Ipso Vaskerimaskiner

Ipso Vaskerimaskiner

Ipso Vaskerimaskin
Robuste maskiner med lang levetid. IPSO er kjent for å bygge solide maskiner med kraftige rammer og overdimensjonerte hovedlagre. Maskiner som tåler maksimal belasting år etter år. Rustfritt stål i kabinettet gir oss den industrielle "looken" i tillegg. Sammenlign gjerne vekten på en IPSO maskin med hvilken som helst av konkurentene og du vil "se" forskjellen.
Brukevennlighet og sikkerhet. IPSO maskinene har store dører som forenkler inn og utlastning. Nye styringer er utviklet for å sikre at bruker enkelt kan velge riktig program og få maksimalt resultat hver gang. Symboler på fronten gjør det enkelt. Nye såpedispensere reduserer såpeforbruket.
Energieffektive. IPSO har utviklet system som sørger for at maskinene fyller riktig mengde vann hver gang basert på type tekstil og fyllingsmengde. Vannforbruket er redusert og dermed energiforbruket. Kapasiteten øker pga redusert vasketid. Alle IPSO maskiner kan leveres for elektrisk oppvarming, damp, fjærnvarme eller gass.
Enklere å utføre service på. Det er godt kjent at IPSO maskiner trenger minimalt vedlikehold, de er nelmig svært driftsikre. Om det allikevel skulle intreffes så de fleste komponentene plassert slik at de kan nåes fra fronten på maskinen. Da kan service utføres enklere og raskere. Dette blir rimeligere for våre kunder.


Viser 1 til 4 av 4 produkter(1 Sider)